Rólunk

A Grain Express Kft-t Tulajdonosai 2015-ben azzal a céllal alapították, hogy Magyarország meghatározó nemzetközi ömlesztett tömegáru szállítmányozó vállalatává váljon. Ennek megfelelően alakította ki és folyamatosan bővíti szerződött alvállalkozói és megbízói körét a több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkező cégvezetés. Fuvarszervező kollégáink folyamatosan keresik az ömlesztett gabona szállításra megfelelő tehergépjárművekkel rendelkező cégeket, vállalkozásokat, akikkel hosszú távú, szoros együttműködést tudunk kialakítani.

Cégünk kiemelt hangsúlyt fektet az általunk irányított szerelvények maximális kihasználtságára. Az üres futás minimalizálását az optimálisan egymás után csatolt fuvarfeladatokkal érjük el, szem előtt tartva, hogy a gépjárművek minden hétvégén az általuk kijelölt telephelyen pihenhessenek.

A Grain Express Kft. 2018-ban forgalomba helyezte kialakítandó flottájának első három járműszerelvényét. A nagy létszámú alvállalkozói bázissal és immáron saját járműveinkkel a megbízói igények maximális, expressz gyorsaságú kiszolgálását végezzük.

Tevékenységeink:
  • Belföldi ömlesztett áruszállítás billenőplatós tehergépjárművekkel
  • Nemzetközi ömlesztett áruszállítás fix platójú és önürítős szerelvényekkel
  • Nemzetközi raklapos, darabáru és szálanyag szállítás ez Európai Unió országain belül.
13
és szakmai tapasztalat
120
autós alvállalkozói bázis
3000
teljesített megbízás évente
75 000
tonna elszállított gabona évente
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
info@grainexpress.hu
06 30 449 03 94
Iroda: 9023 Győr, Mester utca 1.
Székhely: 2943 Bábolna, IKR Park